Hoofdgerechten

De Flitspaele

Restaurant & Frituur

Hoofdgerechten

Vleesgerechten:

 

- Steaks

(natuur, champignons,

béarnaise, Provençale)

 

- Côte à l'os

(natuur, champignons,

béarnaise, Provençale)

 

- Lamskoteletjes

 

- Ribben aan 't spit

 

- Gourmet brochette

"De Flitspaele" + saus

 

- Mixed grill (biefstukje,

kalfslapje, varkenshaasje

en kipfilet + 3 sausjes)

 

- Filet pur

(natuur, champignons,

béarnaise, Provençale)

 

- 1/2 kip aan 't spit

 

- Varkensgyros

 

- Rundstong in madeirasaus

 

- Vol-au-vent

 

- Huisbereide Vlaamse

stoverij

 

- Huisbereide balletjes

in tomatensaus

 

- Kikkerbillen look

of room (12st)

 

- Witloof of prei in ham

met kaassaus

Visgerechten:

 

- Scampi's

(op wijze van de Chef,

in de room, in de

look, op de grill)

 

- Vispannetje

 

- Gamba's in lookboter

 

- Kabeljauw met garnalen

 

- Gebakken kabeljauw op

een bedje van prei met

Hollandaise

 

- Paling (gebakken, in de

room, Provençale)

 

 

 

 

Tijdens het seizoen:

 

- Mosselen

(natuur, witte wijn, room,

Provençale)

 

- Hutsepot met worst